Referencer

Det siger kunderne om os - Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse !

Altid et flot resultat

Flexto A/S er et leasing selskab der tilbyder import af biler og flex-leasing. For os er det vigtigt at vores annoncer fremstår seriøse og attraktive. Vi bruger Clipping til at rense vores billeder, og ligge dem over på en anden baggrund, så vores annoncering er ensartet. Vi kan kun anbefale Clipping. De gør et godt stykke arbejde, har en god service, og leverer altid et flot resultat til os.

Salgsdirektør, Michael Johansen

Nemt og hurtig

Vi har igennem flere år brugt clipping.dk som vores samarbejdspartner når der har været brug for professionelle og hurtige fritskrabninger af vores produktbilleder. Arbejdsgangen er meget ukompliceret, nem og hurtig – altid med god service og levering til aftalt tid. Utroligt rart at vi ikke behøver at bekymre os om denne proces. Vi vil helt klart anbefale clipping.dk til andre webshopejere.

– Notredame.dk

Altid god kvalitet

Vi har brugt Clipping.dk gennem de sidste 6 måneder. Vi får lavet ca. 100 fritlægninger om måneden. Alt klares indenfor 1-2 døgn, og altid i god kvalitet, til fornuftig pris. Vi kan kun anbefale clipping.dk Kim Sander, Preform A/S

– Preform A/S, Kim Sander

Altid levering inden deadline

Bjerre & Co. A/S har brugt Clipping.dk i snart 3 år, og vi er meget tilfredse med den service, vi modtager. For os er det utrolig vigtigt med hurtig svar og opgaver der løses inden for deadline.

– Sales Coordinator, Lene Dyg

Altid hurtig levering

Sliknet.dk har gennem flere år benyttet Clipping til at fritlægge og forskønne vore billeder. Altid hurtig levering, ligesom den billige pris gør det til en ekstra fornøjelse at handle her. Stor anbefaling herfra.

– Sliknet.dk, Jesper Laugesen

Flot kvalitet hver gang

Madamechic.dk har gennem flere år brugt Clipping.dk til fritlægning af billeder. Vi får fritlagt flere tusinde billeder årligt, og Clipping.dk leverer et hurtigt, flot og ens resultat hver gang. Jeg vil til en hver tid anbefale Clipping.dk.

Madamechic.dk, Tanja

Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website