Om os

Professionel billedbehandling og fritlægning af billeder

Hos Clipping.dk tilbyder vi fritlægning af billeder og professionel billedbehandling til konkurrencedygtige priser.

Clipping.dk ejes af Jacob Andersen. Vi har adresse i det nordjyske – nærmere betegnet i Aalborg, Vi sætter en ære i, at at have tilfredse kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du, som kunde, går herfra med følelsen af, at vi har opfyldt dit ønske, og vores motto er “Vi giver ikke op, før kunden er tilfreds!”

Vi ved, at noget af det vigtigste, når man driver webshop, er, at billedmaterialet er i orden. Billeder siger mere tusind ord, og er det der kan gøre om, du har succes eller ej med din webshop.

Vi ved også, at tiden er knap, når man ene mand driver en mindre webshop, og et nemt sted, at springe over hvor gæret er lavest, er at knipse nogle hurtige bileder eller alternativ bruge leverandørnes billeder – hvis der overhoved findes nogen.

Som webshop ejer, er det også vigtigt at få frigjort nogle ressourcer til salgfremmende arbejde, og et godt sted at spare tid, er på billedbehandlingen.

Hos Clipping.dk har vi en flad prisstruktur – vi sætter pris på enkelthed og gennemsigtighed – derfor tilbyder vi vores services til faste lave priser.

Teamet hos Clipping.dk, står altid klar til at hjælpe dig med din fritlægningsopgave.

Vi Garanterer

Tilfredshedsgaranti

Dansk support

Betaling bagud

Hurtig levering

Kvalitetskontrol

Nemt og billigt

Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website