Fritlægning

Vi fritlægger dine billeder for KUN kr. 5,95 - Det er nemt, hurtigt & billigt

Fjern baggrund på billeder

Når du vælger at få dine billeder fritlagt, skal du tage stilling til, hvorledes du ønsker billedet behandlet og leveret. Grundlæggende er der 4 ting du skal tage stilling til, når du ønsker fjernelser af baggrunden på dine billeder, og det er:

1. Fil-format

Når du vælger, hvilket fil-format, du ønsker billedet leveret i, afhænger det meget af, hvad billedet skal bruges til.

  • JPG
  • PNG
  • PSD

Skal du bruge billedet til web er det som regel enten en jpg eller en png fil, som vil kunne bruge. Skal billedet bruges til trykte medier er det en psd-fil, som du skal bruge.

2. Skygge

Du skal også tage stilling til, om billedet skal pålægges en skygge eller ej.

Du kan vælge mellem forskellige skygger, og nedenfor ser du nogle eksempler:

3. Baggrund

Billedets baggrund, skal du også tage stilling til.

  • Transperant (bemærk, at dette kun er muligt for png og psd-filer)
  • Hvid
  • Anden farve – farvekode opgives i RGB eller CMYK, afhængigt af om billedet er til web eller tryk

4. Vælg beskæring & Evt. komprimering

Skal billedet beskæres på en bestemt måde, eller skal det leveres i en bestemt opløsning og størrelse, er det også relevant at oplyse ved bestillingen.

Det kan være at billedet skal beskæres så tæt på objektet som muligt, og billedet skal levers i kvadratisk format.
Har du en webshop, hvor billederne skal være ens størrelse?

Fjern baggrund på billeder

Fjernelse af baggrunden fra et billede kan være en vigtig del af at skabe et professionelt billede af høj kvalitet. Uanset om du er fotograf og ønsker at fjerne distraktioner i dine billeder eller designer, der laver grafik til et projekt, er det en vigtig del af processen på jagten efter det perfekte billede.

Når du fjerner baggrunden på et billede, vil du opleve at billedet tager sig helt anderledes ud og fremhæver motivet. Afhængigt af billedtypen kan det være nemt eller svært at fjerne en baggrund. Nogle billeder er med det rigtige værktøj relativ nemme at fjerne baggrunden på, mens andre med flere detaljer er noget mere tidskrævende.

At fjerne baggrunden på billeder kan derfor være tids- og ressourcekrævende for dig og din virksomhed. og har du ikke adgang til adgang til professionel software som bl.a. Adobe photoshop og ej heller har erfaringen, vil opgaven nogen gange synes uoverskuelig – især når du har flere billeder.

Lad os fjerne baggrunden på dine billeder, så du kan bruge tiden til andre salgsfremmende opgaver. Vi har hos Clipping.dk specialiseret os, i at levere professionel billedbehandling, og fjerner baggrunde fra billeder med lethed og nøjagtighed. Vores team af erfarne grafikere er blevet strengt trænet i at redigere billeder, eller gøre dem gennemsigtige ved hjælp af professionelle værktøjer og teknikker.

Gennemsigtig baggrund på billeder

Billeder med en gennemsigtig baggrund kan bruges til mange forskellige kreative projekter. Når baggrunden på dit billede er gennemsigtig, kan du tilføje billedet til andre grafikker eller dokumenter uden at skjule elementer i dem. Dette gør billeder med en gennemsigtig baggrund perfekte til design af logoer, bannere og hjemmesidedesigns.

Uanset om du ønsker at fjerne baggrunde fra eksisterende billeder eller oprette nye billeder med en gennemsigtig baggrund, er Clipping.dk her for at hjælpe dig. Vi tilbyder professionelle tjenester til en overkommelig pris, hvilket sikrer, at alle vores kunder har adgang til billedbehandlingstjenester af høj kvalitet uanset deres budget eller erfarings niveau.

Mere ensartede billeder

Når du bruger billeder med fjernet baggrund på din webshop, eller i dine kataloget, vil du opleve at det giver et mere ensartet udtryk og et bedre overblik for læseren. Dette vil bidrage til at skabe en bedre kundeoplevelse, hvilket igen kan føre til mere salg.

Ved at bruge Clipping.dk til at fjerne baggrunde fra dine billeder kan du være sikker på, at det færdige produkt opfylder alle krav til et professionelt udseende. Alt vores arbejde udføres i overensstemmelse med internationale standarder, så du behøver ikke at bekymre dig om at gå på kompromis med kvaliteten eller nøjagtigheden, når det kommer til fjernelse af baggrunden fra dine billeder.

Clipping.dk leverer hurtige og pålidelige billedmanipulationstjenester, herunder fjernelse af baggrund på billeder service, til en overkommelig pris! Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe med at fjerne baggrunde fra dine billeder hurtigt og effektivt! Lad os hjælpe dig med at opnå det perfekte look til din grafik.

Prøv os gratis af med 3 testbilleder

Har du lyst til at se, hvad det vil betyde for dine billeder, at få baggrunden fjernet, kan du teste vores service af med 3 gratis billeder.

Vi fjerner baggrunden på billeder gratis, på dine første 3 billeder. På den måde kan du få se, hvilken stor forskel, det gør for din grafik.

Alt du skal gøre er at uploade dine billeder her på sitet, og vælge den ønskede service. Inden 24 timer har du resultatet pr. mail.

TEST OS med 3 GRATIS billeder

Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website